کارآفرینی و کار در منزل با وجود اینترنت امروزه یک فرصت عالی است. شما با یک ایده ساده میتوانید یک کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنید. یک کسب و کار اینترنتی پر درآمد با سرمایه کم. با کار در منزل حتی بدون سرمایه هم میتوان یک کسب و کار اینترنتی راه اندازی کرد.
پیشنهاد میکنم بخوانید: کسب و کار اینترنتی بدون سرمایه
در اینجا ما ایده های کار در منزل پولسازی آماده کردیم. ایده های کسب و کار با سرمایه کم و ایده های پولساز کار در منزل با سرمایه کم. بسیاری از این ایده ها مناسب کار در منزل هستند. برخی از این ایده ها مناسب شغل دوم هستند تا بتوانید با کمترین سرمایه پیاده سازی کنید. ایده های کارآفرینی و کسب و کار با سرمایه کم دست پیدا کنید.
دو دسته اصلی کسب و کار:
۱- کسب و کار اینترنتی
۲- کسب و کار در دنیای واقعی
در این مطلب ما ۷۰ ایده کسب و کار با سرمایه کم ارائه دادیم. ۲۰ ایده کسب و کار اینترنتی با سرمایه کم و ۵۰ ایده کسب و کار در دنیای واقعی است.
امروزه با پیشرفت تکنولوژی فرصتهای کارآفرینی زیادی فراهم شده که برای شروع کار به هزینهی کمی نیاز دارند یا حتی ممکن است به هیچ هزینهای نیاز نداشتهباشند! بله درست شنیدید! ولی درعوض باید زمان و تلاش بسیار زیادی خرج آن کنید. بسیاری از این فرصت ها بر مجموعه مهارتهای شما استوار هستند. مهارتهایی که یادگیری آنها اصلا کار سختی نیست.
ولی کمی صبر کنید، چیزهای دیگری هم هست:
یک بخش دیگر به نام کسب و کارهای “دنیای واقعی” به این متن اضافه کردهام تا کسانی که مهارتهای خاصی در زمینهی کامپیوتر ندارند هم بتوانند استفاده کنند. در این مقاله تنها چند مورد از ایده های کسب و کار خانگی کوچک را مطرح میکنیم. و بهاختصار در مورد کمهزینه بودن آنها صحبت میکنیم.
مجموعه آموزشی کسب و کار اینترنتی
1- 5 توصیه برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی
2- افزایش فروش سایت با 5 راهکار و 12 ایده عالی
3- 3 ایده کار در منزل پولساز با سرمایه کم
4- بهترین ایده ها همواره برنده هستند.
5- کار در منزل را با این 7 ایده پولساز شروع کنید
6- 8 ایده برای محصول دیجیتالی قابل فروش
7- یک ایده پولساز اینترنتی در ایران
8- 70 ایده کسب و کار با سرمایه کم ( اینجا هستید )
بخش اول
۲۰ ایده کسب و کار اینترنتی با سرمایه کم
۱. مشاوره اینترنتی
کسب درآمد از اینترنت با مشاوره. در زمینهای تخصص دارید؟ اگر جوابتان مثبت است پس میتوانید از این ایده برای راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم کسب درآمد کنید. در سایتهای مربوط به یافتن مشاور (مانند الو مشاور) ثبت نام کنید و برای کسانی که با شما تماس میگیرند تا با شما صحبت کنند نرخ تماس دقیقهای خود را مشخص کنید. ایده کسب و کار با سرمایه کم
۲. تولید محتوا
یکی از ایده های عالی کار در منزل می تواند تولید محتوا باشد. فرقی نمیکند آگهی مینویسید یا مقاله یا کتاب الکترونیکی، محتوا باید توسط فردی نوشته شود. یکی از جاهاییکه بیشترین تقاضا برای خلق محتوا وجود دارد، در بخش شبکههای اجتماعی است.
تولید محتوا یک فرآیند کمهزینه است، زیرا تنها چیزی که نیاز دارید یک کامپیوتر است و یک ارتباط اینترنتی سرعت بالا، و همچنین یک برنامهی خاص گرافیکی (یا دیگر نیازهای نرمافزاری) که ممکن است هزینهی راهاندازی داشتهباشد. بههرحال، جدای از اینها، تنها چیزی که باید برای تولید محتوا صرف کنید زمان است. میتوانید از خدماتی مانند ویکی محتوا برای جا افتادن در بازار و ایجاد حلقهی مشتریان خود استفاده کنید.
۳. طراحی گرافیکی
این ایده برای راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم این است که اگر تواناییهای گرافیکی دارید، باید بدانید مشتریان بسیاری برای کسب و کارشان بهدنبال لوگو، طراحهای گرافیکی و کارهای هنری هستند. به دنبال سایتهایی مانند دیزاینو بگردید تا بتوانید کسب و کار خودتان را راهبیاندازید و حلقهی مشتریانتان را گسترش دهید. ایده کسب و کار با سرمایه کم
۴. اختراع
پیشترها، مخترع بودن یک هدف دستنیافتنی بود، و گاها افراد برای توجیه روانی بودنشان از این اصطلاح استفاده میکردند. ولی دیگر اینچنین نیست! با پلتفرمهایی مانند مرکز ایده و اختراعات تجاری ایران، تأمین سرمایهی مالی برای ایدهها و اختراعها ممکن است. مزیت این مدل این است که اگر پول موردنیازتان فراهم شود و بهاصطلاح از لحاظ مالی تأمین شوید، نشاندهندهی موفیقت شما در یافتن بازار است. اگر ایدهی شما مورد استقبال قرار نگیرد، به این معنی است که لازم است مسیر آمده را برگردید و دوباره طرحریزی کنید.
۵. سازندهی طلا و جواهر
کم نیستند بانوانی که دوست دارند خودشان را با زیورآلات زیبا بیارایند. این مورد را با علاقهی روزافزون به زیور آلات دستساز ترکیب کنید و خواهید دید که نسخهی موفقیت در دستان شما است. این ایده برای راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم را امتحان کنید.
۶. فروش اجناس دست دوم
عموما در بازارهای محلی مانند جمعهبازارها و سمساریها و هرجای دیگری، میتوانید اجناس جالب و ارزشمندی پیدا کنید. شما ارزش واقعی آنها را درمییابید و آنها را در فهرست اقلام فروشی قرار میدهید. سایتهایی مانند دیوار و شیپور بازار خوبی برای ارائهی کالاها هستند. این ایده برای راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم عالی است. ایده کسب و کار با سرمایه کم
۷. موسیقی
این ایده به آنچه در ذهن شماست شباهتی ندارد. ما دربارهی این صحبت نمی کنیم که ستارهی موسیقی بشوید،بلکه فقط قرار است چرخ زندگیتان را از این طریق بچرخانید. از ضبط موسیقی در استودیو گرفته تا نوشتن ریتم و شعر برای کسب و کارها. اگر این مهارت را داشتهباشید مطمئن باشید میتوانید از این طریق امرار معاش کنید. با نرمافزارهایی مانند Reaper (که بسیار ارزان است) میتوانید درست روی کامپیوترتان، استودیوی تولید موسیقی خودتان را داشتهباشید.
۸. مدیریت شبکههای اجتماعی
ارتباط برقرار کردن با افراد یک هنر است. برخی در این هنر خوب عمل میکنند و برخی عالی هستند و برخی …..! خودتان متوجه منظورم شدید. ارتباط برقرار کردن با مشتریان کاری است که بسیاری از کسب و کارها وقت انجام آن را ندارند. خبر خوب این است که، علیرغم اینکه وقت ارتباط با مشتریان را ندارند ولی به کسی نیاز دارند که بتواند این بخش از کسب و کارشان را مدیریت کند و آنها هم هزینهاش را پرداخت میکنند. مهارتهای ارتباطی خوب و به روز بودن در شبکههای اجتماعی مانند اینستاگرام، اسنپچت، واین، پریسکوپ و غیره بسیار مهم هستند. باید بدانید که هر پلتفرم برای چه گروهی از افراد جذابیت دارد و در هر یک از این جوامع ارتباطی چگونه باید حاضر شوید.
۹. آموزش/ مربیگری
قابل توجه مربیان مشتاق آموزش: این کسب و کار به هزینهی بسیار کمی از نظر راهاندازی یک محیط یادگیری مجازی و/ یا محیط آموزشی نیاز دارد. در آغاز فرآیند مربوط به استارتآپ، علاوه بر اینترنت سرعت بالا، به زمان و تلاش نیاز دارید. درمجموع، هزینهی استارتآپ راهاندازی و هدایت یک سرویس آموزش/ یادگیری مجازی، هزینهی بسیار کمی دارد. این ایده برای راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم را امتحان کنید. ایده کسب و کار با سرمایه کم
۱۰. مشاور فنی
یادگرفتن امور مرتبط با کامپیوتر همیشه مورد تقاضا است. درنتیجه، یک راه برای کمک به این مسئله این است که آموزشهایی بر مبنای برنامههای کامپیوتری خاص (یا چندگانه) آمادهکنید که جزئیات مربوط به استفاده از آن برنامه و تکمیل پروژه را به ارباب رجوع بدهد. بنابراین، بهترین راه برای کاهش هزینههای استارتآپ در این ایده این است که هم برنامه را در اختیار داشتهباشید و هم برنامههای مرتبط با آن را، تا بتوانید دستورالعمل یا ویدیوی “چگونه میتوانم” درست کنید. بهعلاوه، اگر میخواهید یک وبسایت به اینکار اختصاص دهید که تمامی فعالیتهای انجام شده در آن قابل دسترسی و پیگیری باشند، پس باید هزینهی راهاندازی وبسایت را نیز در هزینههای اولیهی استارتآپتان لحاظ کنید. در نهایت، در این راستا، خدماترسانی اینترنتی/ تلفنی نیز بسیار سودمند خواهد بود.
ویدیوی ۸ ایده کارآفرینی اینترنتی
۱۱. پیادهسازی فایلهای صوتی
پیادهساز کسی است که یک فایل صوتی را به نوشتار تبدیل میکند. این کار بهنظر روبهزوال میآید، ولی حقیقت این است که بهخاطر افزایش ویدیوهای اینترنتی این شغل نیز رو به گسترش است. حقیقت این است: کامپیوترها هنوز هم در شناسایی کلام با مشکل مواجه هستند. صاحبان کسب و کار و کارآفرینان نیاز دارند فایلهای ویدیوییشان به نوشتار تبدیل شوند تا هم کسانی که مشکل شنوایی دارند از آنها بهره بگیرند و هم موتورهای جستجو متوجه محتوای این ویدیو شوند.
بهعلاوه، شما سفارشتان را از کسانی میگیرید که صرفا میخواهند فایلهای آنها پیاده شوند تا بهتر مطالعه و درک شوند. برای شروع میتوانید از پارسکدرز سفارش کار بگیرید. این ایده برای راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم را امتحان کنید.
۱۲. مترجم
مانند تولیدکنندهی محتوا، خدمات ترجمه (حداقل در این بخش) مستلزم متنی است که میخواهند از یک زبان به یک زبان کاملا متفاوت برگردانده شود. درحالی که این مهارت اساسا مستلزم این است که فرد در چند زبان مهارت داشته باشد، هزینهی اولیهی استارتآپ شامل هزینهی اینترنت/ تلفن و نیز مخارج مربوط به سفر است. بهعلاوه، مخارج بازاریابی نیز میتواند در هزینههای استارتآپ اعمال شود. فقط این نکته را بهخاطر داشتهباشید که: اگر در هیچ زبانی تسلط یا مهارت ندارید، بههیچوجه سراغ این کار نروید. فکر نکنید با ابزاری مانند “ مترجم گوگل” می توانید این کار را بهدرستی انجام دهید.با وجود این که مترجم گوگل بینظیر است، ولی همیشه کارش را عالی انجام نمیدهد. ایده کسب و کار با سرمایه کم
۱۳. ستارهی یوتیوب
خوب، لازم نیست که یک ستاره باشید! ولی با استفاده از دوربین یک گوشی هوشمند و یک موضوع خوب، میتوانید از طریق یوتیوب خودتان کسب و کاری راهبیندازید. شما یکشبه میلیونر نخواهید شد، ولی با مخاطبیابی قطعا میتوانید مبلغ قابل قبولی به واسطهی شهرت تازه بهدستآمدهتان به دست آورید.
۱۴. خدمات کاریابی
میتوانید شرکت خودتان را تاسیس کنید و به سایر شرکتها خدمات استخدامی ارائه دهید. فقط به اطلاعات خوبی دربارهی جویندگان کار نیاز دارید. تنها کافی است یک فرد جویای کار را به یک شرکت ارجاع دهید و از این طریق کسب درآمد کنید.
۱۵. خدمات رسانههای اجتماعی
امروزه رسانههای اجتماعی نقش بزرگی در کسب و کار بازی میکنند. بسیاری از شرکتها به دنبال متخصص و تهیهکنندهی خدمات رسانههای اجتماعی هستند. می-توانید شرکت خودتان را تاسیس کنید که برای کسب و کارها سایهنویسی انجام دهد، و در وبلاگها، لینکدین و صفحات فیسبوک و حسابهای توئیتر محتوا بارگذاری کند.
۱۶. دستیار انجام امور مجازی
استفاده از سرویسی مانند دستیار مجازی پونیشا به شما اجازه میدهد تا دستیار دیگران باشید. پروفایل شخصیتان را در این سایت همراه با وظایفی که بهخوبی میتوانید انجام دهید ارسال میکنید و افراد میتوانند برای انجام آن وظایف مشخص شده، شما را در اختیار بگیرند.
۱۷. ایده کسب و کار مشاور سئو
با افزایش تب اینترنت، نیاز به یک مشاور سئو افزایش یافته است. هر صاحب وبسایتی برای بهینهسازی وبسایت خود در موتور جستجو به دنبال یک مشاور سئوی خوب است.
۱۸. ایده کسب و کار ساخت تبلیغات
اگر ذهنتان خلاق است میتوانید به یک غول تبلیغات تبدیل شوید. شرکتها اغلب دنبال کسی هستند که خلاق باشد و به تبلیغاتشان ارزش بدهد.
۱۹. انیمیشنساز
امروزه کسب و کار انیمیشن و بازی به سرعت جت در حال رشد است. اگر دانش ساخت کارتون و انیمیشنسازی را دارید میتوانید در این دنیا موفق شوید.
۲۰. بازاریابی شبکهای
امروزه شرکتهای بازاریابی چندسطحی، فرصتهای کسب و کار خوبی فراهم می-کنند. اگر در بازاریابی و فروش خبره هستید، میتوانید این کسب و کار را با هزینهی بسیار اندک شروع کنید. ایده کسب و کار با سرمایه کم
ویدیوی وبینار کارآفرینی با سرمایه را ببینید
بخش دوم
۵۰ ایده کسب و کار با سرمایه کم در دنیای واقعی
۱. تمیز کردن و نگهداری آکواریوم
آدمها از وجود آکواریوم در منزل و محل کارشان لذت میبرند ولی زمان کمی در اختیار دارند. اگر در زمینهی نحوهی نگهداری از انواع آکواریوم مهارت دارید، پس میتوانید یک مدل کسب و کاری عالی را راهانداری کنید.
۲. نگهداری از کودکان
بسیاری از آدمها چندشغلی هستند یا هر دو والدین کار میکنند. این امر حقیقت زندگی امروز در جهان است. حتی اگر بحث کار کردن والدین هم درمیان نباشد، باز هم ممکن است والدین بخواهند یکشب را دونفری به رستوران یا گردش بروند. دراینجاست که پرستار کودک وارد صحنه میشود. شما می توانید گواهی عدم سوء پیشینه هم بگیرید و قابل اعتماد بودنتان را به آنها اثبات کنید و تصمیمگیری را به والدین بسپارید. این ایده برای راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم را امتحان کنید.
۳. ایده کسب و کار تعمیر کامپیوتر
تعمیرکار کامپیوتر در محل همچنان یک نیاز قطعی است. بسیاری از افراد به کسی نیاز دارند که فایلهای بهاشتباه حذف شدهشان را بازیابی کند، یا قطعهای را در کامپیوترشان تعویض کند. حاضر شدن در محل، از جمله تسهیلاتی است که میتوانید بابت آن هزینه دریافت کنید. یک راه دیگر برای متمایز کردن خدماترسانیتان این است که خدمات امنیت دادهها نیز برای پشتیبانی از مشتریانتان فراهم کنید، از جمله رمزنگاری هارد دیسک و امنیت شبکههای بیسیم.
۴. دستیار انجام امور فردی
برای کسانی که آن قدر سرشان شلوغ است که برای برخی کارها وقت ندارند این سرویس یک ایدهی بسیار خوب است. از طرف دیگر این ایده برای کسانی که مشتاق کمک کردن به دیگران هستند نیز عالی است. هرچند تنها هزینهی اولیهی استارتآپ، بازاریابی از طریق کارت ویزیت، و دیگر قالبهای تبلیغات را شامل میشود، تنها هزینهی تکرارشونده در این مسیر عبارت است از پر نگهداشتن باک بنزین ماشینتان. نیازی به گفتن ندارد که این کار هیچگونه هزینهای ندارد و برای پسانداز کردن پول برای روز مبادا عالیاست.
۵. خدمات جابجایی
اگر راهی برای جابجایی و حمل و نقل سراغ دارید، پس میتوانید یک نامهرسان باشید. این ایده برای راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم را امتحان کنید. ایده کسب و کار با سرمایه کم
۶. نگهداری از حیوانات خانگی
هیچ جای انکاری وجود ندارد که باور مردم دربارهی نگهداری از حیوانات خانگی نسبت به ۶۰ سال پیش تغییر کرده است. امروزه افراد حیوانات خانگیشان را عضوی از خانواده میدانند و همان رفتاری که با اعضای خانواده دارند در مورد آنها نیز انجام میدهند. برخی از افرادی که حیوان خانگی دارند و بسیار پرکار هستند و مشغولیت زیادی دارند تمایل دارند که کسی از عزیزانشان مواظبت کند.
۷. برنامهریز مراسمات
برنامهریزی مراسمات نیز یک کسب و کار کمهزینهاست که هم پردرآمد است و هم بسیار جذاب. به طور کلی، تنها چیزی که برای انجام این کار لازم است (بهغیر از هزینهی اینترنت)، نظم است و توجه به جزئیات. علاوه بر هزینههای مرتبط با اینترنت که در هزینهی استارتآپ اعمال میشوند، ممکن است نیاز باشد تا برنامهریز مراسمات خریدهای اضافی مربوط به برنامهریزی مراسم را انجام دهد؛ یکی از این خریدها عبارت است از خرید یک خط تلفن اختصاصی.
۸. تعمیرکار
اگر بلدید چطور لوازم منزل را تعمیر کنید، پس میتوانید از این راه امرار معاش کنید. نصب پنکه سقفی و تعمیر سوراخهای دیوار، شاید همان راهحلی است که برای پرداخت صورتحسابهایتان دنبالش بودید. این ایده برای راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم را امتحان کنید.
۹. ایده کسب و کار سخنران انگیزشی
داستان جالبی برای تعریف کردن دارید؟ یا چیزی هست که حسابی به وجدتان میآورد؟ در پیغامرساندن به سختترین آدمها مهارت دارید؟ اگر در برابر جمعی از مردم قرار گرفتن شما را نمیترساند پس این کار مختص شماست. برای اینکه یک سخنران انگیزشی باشید، داشتن فالوور در شبکههای اجتماعی و ارسال ویدیو از خودتان، روش فوقالعادهای است تا بتوانید خودتان را پیش از طی کردن مسیر سخنرانی، به مردم بشناسانید.
ایده کسب و کار با سرمایه کم :
۱۰. شرکت حمل و نقل
اگر توانایی و اشتیاق لازم برای انجام کارهای سخت را دارید، تأسیس یک شرکت حمل و نقل گزینهی خوبی است. میتوانید برای اجتناب از پرداخت هزینهای گزاف برای خرید کامیون، یک کامیون اجاره کنید تا زمانیکه سرمایه کافی را برای خرید کامیون داشتهباشید. این ایده برای راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم را امتحان کنید. ایده کسب و کار با سرمایه کم
۱۱. آشپز شخصی
آیا مهارت آشپزی خاصی دارید و به دنبال راهی هستید تا این مهارت و علاقهتان به آشپزی را به یک کسب و کار تبدیل کنید؟ اگر اینچنین است، شما باید این مسیر ار انتخاب کنید و به یک آشپز شخصی تبدیل شوید. قطعا میدانید این شغل یعنی اینکه وعدههای غذایی هفتگی/ روزانهای را با رعایت ارزشهای غذایی طیف گستردهای از خوراکیها به مشتریتان ارائه کنید. در مورد هزینهی استارتآپ باید گفت که هزینهها صرفا شامل هزینهی ایاب و ذهاب بین محل کار، منزل، سوپرمارکت و ترهبار است. دیگر مخارج توسط مشتریتان پرداخت میشوند.
۱۲. مربی شخصی
با چند گواهینامه و کمی زمان، میتوانید علاقهتان به خوشتیپ بودن را به زندگی روزانهتان گره بزنید. به دیگران در رسیدن به اهداف فیزیکیشان کمک کنید و چند فن مناسب به آنها بیاموزید که باعث آسیب زدن به خودشان نشوند. وقتی به دیگران کمک کنید از این کار احساس رضایت خواهید داشت. این ایده برای راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم را امتحان کنید.
۱۳. تعمیرکار تلفن همراه و تبلت
معمولا اینگونه کارها در یک مغازه انجام میشود، ولی شما میتوانید بهصورت سیار این کار را انجام دهید، بهویژه اگر از سرویسهایی مانند دیجی دکی استفاده کنید. بسیاری از افراد بر این باور هستند که اگر هزینهی تعمیر یک گوشی تلفن از هزینهی جایگزین کردن آن با یک گوشی دیگر بیشتر باشد، مردم گوشیهایشان را عوض میکنند: ولی باید بدانند که سخت در اشتباه هستند. گوشیها اطلاعات واقعا مهمی را در خود جای دادهاند، از این رو مردم مایل هستند پول بیشتری برای بازگردانی دادههایشان بپردازند. امروزه گوشیها دادههایی مانند عکس در خود دارند که هر کسی از فضای ابری برای ذخیرهی آنها استفاده نمیکند.
۱۴. عکاس
علیرغم اینکه گوشیهای موبایل، دوربینهای فوقالعادهای دارند، ولی هیچگاه جای مهارت و یک دوربین DSLR خوب را نمیگیرند. مردم این موضوع را میدانند و برای عکاسان ماهری که لحظات زندگی آنها را به زیبایی ثبت میکنند،ارزش بسیاری قائل هستند.
۱۵. کاهندهی هزینه کسب و کار
بسیاری از ایدههایی که در اینجا وجود دارند همچنان هزینهبر هستند. نرمافزار یک هزینهی متداول و اجتنابناپذیر است. ولی نباید معامله را بهخاطر خرید یک نرمافزار به هم زد. نرمافزارهای رایگان بسیاری وجود دارند که میتوانند در این زمینه به شما کمک کنند. ازجمله:
– نرم افزارهای واژهپرداز و صفحه گسترده: Open Office
– حسابداری: GNUCash یا Wave Accounting
– طراحی گرافیکی: GIMP
– ایمیل: Gmail
– ذخیرهی ابری: Google Drive یا Dropbox
– ردیابی زمانی: Toggl
این مقاله به شما نشان میدهد که فرصتهای کسب و کاری متعددی وجود دارند که پول زیادی برای شروع نمیخواهند. بسیاری از نمونههای فوق تنها به هزینهی ایاب و ذهاب و خدمات اینترنت/ تلفن نیاز دارند. بسیاری از کسب و کارها نیز هیچ هزینهای ندارند و هر شکل بازاریابی میتواند یک ویژگی مثبت برای آنها تلقی شود. این ایده برای راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم را امتحان کنید.
۱۶. ایده کسب و کار خدمات مشاوره تغذیه
امروزه اکثر افراد در مورد خوراکیهایی که میخورند نگران هستند و اغلب به دنبال راهنمایی دربارهی عادات غذایی و برنامهی رژیمی هستند. اگر در این زمینه تخصص دارید میتوانید یک شرکت خدمات مشاورهی تغذیه تاسیس کنید. توصیهی من آن است که برای این کسب و کار، یک متخصص تغذیهی خوب استخدام کنید.
۱۷. خدمات تعمیرگاه سیار
راهاندازی یک تعمیرگاه سیار با داشتن نیروی انسانی/تعمیرکاران، ایدهی خوبی برای کسب و کار است چرا که ماشینها معمولا در مناطقی خراب میشوند که تعمیرگاهی در دسترس نیست. برای شروع این کسب و کار، فقط به مکانیکهایی خوب و یک موتورسیکلت نیاز دارید.
۱۸. خدمات تزیین اتومبیل
امروزه همه افراد قادر نیستند از پس خرید خودروهای خارجی بربیایند و اغلب برای طراحی و ظاهر خوب به دنبال اصلاح خودروی خود هستند. این امر موجب تولد یک کسب و کار خوب به نام خدمات تزیین اتومبیل شده است.
۱۹. نگهداری از کودکان
امروزه و در کلانشهرها میتوانیم زنان شاغل زیادی ببینیم و در غالب موارد هماهنگ کردن کار با بچهها برای آنها دشوار است. اگر در یک کلانشهر، خدمات نگهداری از کودکان را آغاز کنید قطعا موفق خواهید شد.
۲۰. خدمات همسفری
همسفری به معنی سوار شدن چند نفر در یک ماشین برای حرکت به سوی مقصدی مشابه است. با این کار هزینهی سوخت تقسیم میشود و به این ترتیب در مخارج افراد صرفهجویی میشود. درحالی که کارمندان و بچههای مدرسهای به صورت غیررسمی همین کار را میکنند، لازم است این کار به صورت رسمی هم انجام شود. می-توانید با شناسایی مشتریان بالقوه، ارتباط دادن آنها با یکدیگر و گرفتن مبلغی بخاطر راحتی این سرویس، کار را شروع کنید. ایده کسب و کار با سرمایه کم
دانلود کتاب الکترونیکی ۴۰ ایده کارآفرینی
۲۱. مشاورهی سبز
آینده به فناوریهای سبز وابسته است و هر روز کسب و کارهای بیشتری به سوی سبز شدن میروند. اگر مهارت و دانش ذخیرهی انرژی را دارید میتوانید این کسب و کار را شروع کنید.
۲۲. دکوراسیون داخلی
این یک ایدهی کسب و کار قدیمی و همیشه سبز است. این کسب وکار نیازمند مستلزم مهارت ویژه و خلاقیت و نیرویی متقاعدکننده است. ایده کسب و کار با سرمایه کم
۲۳. آژانس مسافرتی
راهاندازی یک آژانس مسافرتی ایدهی کسب و کار بسیار خوبی است. آدمها می-خواهند آرامش کسب کنند و آزادانه از تعطیلاتشان لذت ببرند. دلشان نمیخواهد نگران بلیط، رزرو هتل، و چیزهای دیگر باشند. آنها حاضرند پول خوبی به یک آژانس مسافرتی بدهند که این کارها را برایشان انجام دهد. ایده کسب و کار با سرمایه کم
۲۴. مشاورهی مرکز داده
این ایدهی کسب و کار به فناوری اطلاعات مربوط است. نیازمند دانش و مهارت ویژهای در ساخت یک مرکز داده است. اگر در این حوزه مهارت دارید میتوانید یک کسب و کار مشاورهی مرکز داده را راهاندازی کنید.
ایده کسب و کار با سرمایه کم :
۲۵. راهنمای شغلی
به دلیل وجود گزینههای متعدد شغلی، اغلب والدین یا دانشآموزان سردرگم میشوند و به دنبال مشاورهی حرفهای هستند. میتوانید با دریافت مبلغی ببه انها کمک کنید.
۲۶. رزومه نویسی
رزومه سند مهمی برای به دست آوردن یک شغل است. اغل افراد به دنبال یک رزومهنویس حرفهای هستند. اگر در رزومهنویسی مهارت دارید میتوانید این کسب و کار را شروع کنید. ایده کسب و کار با سرمایه کم
۲۷. کلوپ سلامتی
بسیاری از افراد معتقدند ”سلامتی ثروت“ است و به همین دلیل از سلامتیشان به خوبی استفاده میکنند. برای ورزش روزانه ترجیح میدهند به باشگاه ورزشی یا کلوپ سلامتی بروند. راهاندازی یک کلوپ سلامتی در منطقهی پولدارنشین میتواند شما را موفق کند. ایده کسب و کار
۲۸. خدمات برنامهریزی مالی
در کسب و کار برنامهریزی مالی، باید دربارهی سرمایهگذاری و برنامهریزی مالی به مشتری مشاوره بدهید. توصیه میکنیم پیش از شروع این کسب و کار، گواهی برنامهریزی مالی بگیرید. ایده کسب و کار با سرمایه کم
۲۹. صنعت آکواریوم
نگهداری یک مخزن یا آکواریوم ماهی در خانه بسیار خوب است. آکواریوم تجربه-ای آرامشبخش و خوشایند است. حتی برای سبک معماری واستو هم خوب است. می-توانید باز کردن فروشگاه آکواریوم، کسب و کار خود با شروع کنید.
۳۰. ایده کسب و کار درمان زیبایی و اسپا
اگر میخواهید کار جدیدی انجام دهید، میتوانید به راهاندازی درمان زیبایی و اسپا فکر کنید. افراد سطح بالا همیشه به دنبال خدمات درمان زیبایی و اسپای خوب هستند. ایده کسب و کار
۳۱. سالن بازی
بچهها معمولا به دنبال یک محل بازی یا ایستگاه بازی هستند. میتوانید سالن بازی خود را بازی کنید و فقط به چند ایستگاه بازی و ایکسباکس نیاز دارید.
۳۲. فروشگاه مواد لبنی یا شیر
راهاندازی یک لبنیاتی، ایدهای قدیمی اما موثر برای کسب و کار است. پیش از شروع این کار باید مطمئن شوید در منطقهی شما فروشگاه مواد لبنی دیگری وجود ندارد. ایده کسب و کار با سرمایه کم
۳۳. ایده کسب و کار کارواش
یک ماشین تمیز بهتر به نظر میرسد و مایهی فخر و مباهات است. آدمها دوست دارند یک خودروی تمیز سوار شوند و برای حاضرند برای شستشوی آن هزینه کنند و به همین خاطر تعداد کارواشها رو به رشد است. ایده کسب و کار
۳۴. فروش لوازم عتیقه
افراد ثروتمند پول زیادی را صرف خرید اشیا و لوازم عتیقه میکنند. راه انداختن یک عتیقه فروشی خوب ایدهی خوب دیگری است. این ایده به مقدار زیادی سرمایه نیاز دارد. ایده کسب و کار با سرمایه کم
ایده کسب و کار با سرمایه کم :
۳۵. ایده کسب و کار خدمات خیاطی
راهاندازی یک خیاطی کوچک ایدهی خوبی برای یک زن خانه دار ات. این ایده حتی به سرمایهی زیادی هم نیاز ندارد.
۳۶. فروشگاه ابزارآلات ماشینی و الکتریکی
میتوانید به راهاندازی یک فروشگاه ابزارآلات ماشینی و الکتریکی فکر کنید. این محصولات همواره مورد نیاز هستند.
۳۷. فروشگاه ظروف و وسایل آشپزخانه استیل
ظروف و وسایل آشپزخانهی استیل در هر خانهای مورد نیاز هستند بنابراین راهاندازی فروشگاه وسایل استیل در جایی کوچک میتواند ایدهی خوبی باشد. ایده کسب و کار با سرمایه کم
۳۸. فروشگاه کتابهای دستدوم
اگر فروشگاه کوچکی دارید و میخواهید یک کسب و کار با سرمایهی اندک را آغاز کنید میتوانید به فکر راهاندازی یک فروشگاه کتابهای دست دوم باشید. ایده کسب و کار با سرمایه کم
۳۹. فروشگاه عینک
میتوانید کسب وکار کوچکی برای بیناییسنجی و قاب عینک راهانداز کنید. هم-چنین می توانید در کنار آن اقلامی چون ساعت هم بفروشید. ایده کسب و کار
۴۰. ایده کسب و کار فروشگاه الکترونیکی
اگر میتوانید سرمایهی خوبی جمع کنید، میتوانید با فروش وسایل الکترونیکی چون تلویزیون، السیدی، امپیتری پلیر و … کسب و کاری به راه بیندازید. ایده کسب و کار با سرمایه کم
۴۱. بیپیاو (برونسپاری فرایند کسب و کار)
اگر فضا دارید و مایلید مقداری پول سرمایهگذاری کنید، برونسپارری فرآیند کسب و کار میتواند فرصت خوبی باشد.
۴۲. ایده کسب و کار غذای خانگی
اگر در پختن غذا مهارت دارید میتوانید کسب و کار غذای خانگی را شروع کنید. ایده کسب و کار
۴۳. خدمات خرید و فروش بازار سهام
یک موسسهی خرید و فروش بازار سهام باز کنید و از کاربر نهایی حق دلالی بگیرید. این یک ایدهی کاملا رقابتی است زیرا شرکتهای زیادی در این زمینه مشغول به کار هستند. ایده کسب و کار با سرمایه کم
۴۴. کلوپ کمدی و خنده
ویدیوهای کمدی به سرعت پخش میشوند. چند استندآپ کمدین، مانند میثم درویشانپور و مجید افشاری، وجود دارند که جدیدا به لطف رامبد جوان و برنامهی خندوانه به سلبریتی تبدیل شدهاند. دیگران نیز منتظر این هستند که نوبتشان فرا برسد. صدها کمدین وجود دارند که به دنبال راهی برای نشان دادن استعدادشان هستند. شما میتوانید با راهاندازی یک کلوپ کمدی و خندهی آنلاین به آنها کمک کنید.
ویدیوهای بامزه از کودکان، سگهای پشمالوی کوچک، و گربهها یوتیوب و فیسبوک را پر کردهاند. آیا میتوانید مجموعهای گردآوری کنید که افراد بتوانند ویدیوی مناسب با نیازهای بازاریابی محتوایشان را بیابند؟
ایده کسب و کار با سرمایه کم :
۴۵. اظهارنامهی مالیاتی آماده کنید.
افراد زیادی وجود ندارند که خودشان بتوانند این کار را انجام دهند. به همین دلیل است که این گزینه نیز یک فرصت کسب و کاری به حساب میآید. ایده کسب و کار با سرمایه کم
۴۶. محتوای مبتنی بر ثبت نام بفروشید.
محتوایی که اکنون در اینترنت به رایگان وجود دارد ممکن است بهخوبی در جستجو یافت نشود. برای حل این مورد، برخی نویسندگان تحقیقات دقیقی انجام میدهند و در ازای مبلغ اندکی آن را میفروشند. ایده کسب و کار با سرمایه کم
۴۷. بررسی صادقانهی عملکرد پزشکان
شما میتوانید فهرستی از موفقیتها و شکستهای پزشکان آماده کنید تا بیماران بتوانند تصمیمگیری آگاهانهای صورت دهند.
۴۸. بلاگ سلامت زنان
همانند بلاگ سلامت مردان، پتانسیل اولیه برای عملی کردن این ایده وجود دارد. این دو موضوع را در هم نیامیزید. سعی کنید در یک زمینه متمرکز بمانید. ایده کسب و کار
۴۹. کمک کردن در امور حسابداری
الزاما نباید عضو جامعه حسابداران نخبه با یک مشاور مالی رسمی باشید تا بتوانید در امور حسابداری به افراد کمک کنید. یک مدرک در امور مالی یا تجاری کفایت میکند. راههای چندگانهای برای کمک به افراد در مدیریت حسابهایشان وجود دارد. شما میتوانید به استارتآپها کمک کنید تا حسابهایشان را مدیریت کنند.
۵۰. فروشگاه کتاب آموزشی
دانشاموزان و عاشقان کتاب همیشه دنبال کتاب هستند. این می تواند نقطهی شروع یک کتابفروشی باشد. این کسب و کار همیشه پررونق است زیرا آموزش هیچ-وقت کساد نمیشود. ایده کسب و کار با سرمایه کم
چکیده مطلب:
در این مقاله ما ۷۰ ایده کسب و کار با سرمایه کم ازائه دادیم. ایده هایی برای کار در منزل. ایده های پولساز شغل دوم با سرمایه کم. ایده های کارآفرینی و کسب و کار با سرمایه کم دست پیدا کنید. ۲۰ ایده کسب و کار اینترنتی و ۵۰ ایده کسب و کار در دنیای واقعی.
اما یادتان باشد همه چیز فقط داشتن یک ایده ناب نیست. برای اثبات این موضوع همین حالا روی دکمه زیر کلیک کنید.
اگر به دنبال ایده های پولساز کسب و کار اینترنتی هستید، ایدههای که هنوز در ایران پیادهسازی نشدهاند، بسته ایده های پولساز اینترنتی را سفارش دهید.
کسب و کارهای خانگی پر درآمد و 100 در صد عملی
ارسال شده در تاریخ توسط سمیه اصغری
معرفی کسب و کار خانگی | کسب و کارهای خانگی پرسود
سلام ماهانی عزیز
تو این مقاله میخوام ، هر چیزی که باید راجع به کسب و کارهای خانگی بدونی رو بهت بگم. تو این مقاله بهت یاد میدم که چطوری از نقطه ی صفر ، تبدیل به یک کارآفرین در کسب و کار خانگی بشی :
- کسب و کار خانگی چیست؟
- کار در منزل چیست؟
- انواع کسب و کار خانگی
- مدیریت کسب و کار خانگی
- مزایای کسب و کار خانگی چیست؟
- کسب و کار اینترنتی چیست؟
- کسب و کار تولیدی چیست؟
- کسب و کار اشتراکی چیست؟
- کسب و کار آموزشی چیست؟
- ایده هایی برای کسب و کار اینترنتی
- ایده هایی برای کسب و کار تولیدی
- ایده هایی برای کسب و کارهای اشتراکی
- ایده هایی برای کسب و کارهای آموزشی
تا همین چند سال پیش ، کار کردن ، فقط یک تعریف داشت و اونم چیزی نبود جز اینکه هر روز صبح زود از خواب بیدار شیم. و به بریم سر کارمون و بعد از 8 تا 10 ساعت کار کردن به خونه هامون برگردیم. و دوباره روز از نو ، روزی از نو . البته کسایی هم این وسط بودن که با شکستن این قانون ، تونستن کسب و کارهای بسیار پول سازی رو راه بندازند.
اما نکته اینجاست که حتی همون افرادی که به ظاهر قانون کسب و کار رو شکستند ، باز هم مثل همه هر روز صبح میرفتند به محل کارشون و دوباره مثل بقیه شروع می کردند به کار کردن و حتی بیشتر از بقیه کارمندها و کارگرها ، استرس کاری رو تحمل می کردند تا که به یک سود دهی خوب توی کارشون برسند.
هدف از مقاله جامع راه اندازی کسب و کار خانگی
ما در تیم آموزشی ماهان تیموری ، نه برای اولین بار ، بلکه به جامع ترین شیوه ی ممکن قصد اینو داریم که ، کسب و کار خانگی و شیوه های جدید کار در منزل رو برای شما دوستون توضیح بدیم و کاری کنیم که تمامی تعاریف ، مزایا و معایب کسب و کار خانگی دستتون بیاد و اطلاعات جامعی داشته باشید .
و از اینم مهم تر ، قصد داریم به تمامی سوالایی که شما از ما بارها و بارها پرسیدین و یا بهمون پیام دادین ، مثل ” چگونه یک کسب و کار خانگی راه اندازی کنیم؟ ” ، ” چه میزان سرمایه برای کسب و کار خانگی نیاز داریم؟ ” ، ” چگونه کار در منزل رو شروع کنیم ” و سوالاتی مثل این رو کاملا به شما ماهانی های عزیز ، جواب بدیم و خیالتون رو برای ورود به کسب و کار خانگی راحت کنیم.
انتخاب نامحدود کسب و کارهای خانگی
شما می تونید انتخاب کنید که هر جا که دوست دارید کارتون رو انجام بدید . بعنوان مثال ، اگه یک مترجم هستید و پیش از این باید هر روز به دالترجمه می رفتید و کارهاتون رو انجام می دادید ، حالا می تونید خودتون انتخاب کنید که در منزل ، در یک کافه و یا در یک اتاق کار اشتراکی ، کسب و کار خودتون رو داشته باشید و به کسب و کار خانگی روی بیاورید.
اما سوال دیگه ای که در باب کسب و کار خانگی وجود داره این است که :
- کسب و کار خانگی ساعت کاری نداره؟ پس چطور ما درآمد کسب می کنیم و حقوق می گیریم؟
- پاسخ : بله ، کسب و کار خانگی ساعت کاری مشخص نداره. شما می تونید هر زمان که دوست داشتید و بقولی در فضای کار کردن قرار گرفتید و میل به کار کردن داشتید ، کارتون رو انجام بدید.
سرمایه کسب و کارهای خانگی
پاسخ : بیش از شصت درصد کسب و کارهای خانگی ، نیاز به هیچ سرمایه ای ندارند . در چهل درصد باقی مانده ، باید گفت که بیش از بیست درصد اون ها ، به سرمایه ای بین پنج تا ده میلیون نیاز دارند و باقی شغل ها نیز بسته به بزرگی و یا کوچکی کاری که دارند به سرمایه هایی بین ده تا صد میلیون نیاز دارند. که ما حالا همه ی این شغل ها رو به شما معرفی می کنیم و سعی می کنیم چند تا از نمونه های خیلی خوبشم بهتون بگیم که ازشون استفاده کنید.
برای اینکه جواب این سوالتون رو بدیم ، باید چند تا مفهوم اولیه رو براتون کامل توضیح بدیم و بعد بریم سر وقت این که کسب و کاری که میخواهیم راه بندازیم رو چجوری شروع کنیم.
انواع کسب و کار خانگی
کسب و کارهای خانگی در تمام دنیا به دو دسته ی اصلی تقسیم می شوند .
- کار در منزل
- کسب و کار خانگی
کار در منزل
طبیعی است که همه ی افرادی که در جامعه مشغول به کار هستن ، مدیر و یا صاحب یک کسب و کار نیستن و خب خیلی از آدمایی که ما هر روز می بینیمشون و دارن میرن سر کارشون، قشر کارمند و کارگر هستند . در بحث کسب و کار خانگی هم همین ماجرا رو داریم. طبیعتا همه ی مردم ما نمی تونند خودشان مدیر و یا صاحب یک کسب و کار باشن و این نیاز هم وجود داره که هر کس با توجه به مهارتی که در اختیار داره ، برای یک کارفرما شروع به کار کند . چون اگر همه بخان مدیر باشن ، پس چرخ تولید و کسب و کار رو کی بگردونه ؟
پس کار در منزل ، به کارهایی گفته می شه که شما بر اساس مهارت خودتون و بر اساس نیازهای یک کارفرما و یا چند کارفرما ، بصورت پروژه ای قبول به کار می کنید و کار خودتون رو توی اون حوزه شروع می کنید . اما با چند تفاوت اصلی .
1- دیگه نیاز نیست به سر کار مشخصی بری.
کار در منزل ، همونجوری که اسمش روی کار هست ، نیاز به رفتن سر کار مشخصی نداره و این شما هستید که می تونید در بازه های مختلف زمانی ، کارهای متفاوت رو انجام بدید . بعنوان مثال اگه شما یک برنامه نویس هستید ، لزومی نداره که هر روز به محل کار برید و یک کار مشخص داشته باشید . می تونید بر اساس پیشنهاد هایی که می شه ، شرکت های مختلف و یا چند مجموعه ی متفاوت رو برای کار کردن انتخاب کنید
2- آزادی عمل داری.
کار در خونه به شما آزادی عمل بسیاری می ده. چرا که شما دیگه یک کارمند نیستید ، بلکه یک انسان مستقل در کسب و کارتون هستید که قدرت انتخاب کار مشخص ، در ازای درآمد مشخص رو دارید. بگذارید یک مثال براتون بزنیم .
اگه شما یک گرافیست هستید و تصمیم گرفته اید که به جای کارمند بودن در منزل کار کنید ، این آزادی عمل رو دارید که در هر حوزه ای که دلتون بخواهد طراحی انجام بدید . مثلا یک روز پوستر یک کنسرت رو طراحی کنید و روز دیگه طراحی گرافیک یک سایت رو در دست بگیرید . در حالی که اگه کارمند جایی خاص باشید ، باید هر روز یک طرح مشترک رو با المان های مشترک طراحی کنید که موجب کسل شدن و روزمرگی در شما می شه.
3- زمان بندی کارت با خودته.
طبیعیه که هر کارفرمایی و یا هر صاحب پروژه ای ، کارش رو در زمانی معین به شما می سپارد . اما این شمایید که تصمیم می گیرید در همون زمان مشخص ، چقدر بر سر کار او وقت بگذارید . فرض کنید که شما یک ادمین در شبکه های اجتماعی هستید . اگه کارمند یک مجموعه باشید ، باید هر روز در یک ساعت مشخص ، بدون هیچ آزادی عملی ، یک میزان مشخص از کار شبکه های اجتماعی اون مجموعه رو انجام بدید .
اما اگه کار در منزل رو انتخاب کنید . می تونید هر میزان که بخواهید پروژه دریافت کنید و تصمیم بگیرید که چه وقتی و در چه زمان ، کار رو به کارفرما تحویل بدید . اگه کارفرمایی سه روز به شما مهلت انجام کاری رو واگذار کرد . این شمایید که برنامه ریزی می کنید ، در سه روز کارش رو انجام بدید و یا بگذارید در روز آخر و در کل یک روز کارش رو انجام بدید و اون دو روز دیگه رو به پروژه ای دیگه بپردازید.
4- هیچ سقفی در کسب درآمد ندارید.
این بخش از کار در منزل ، بیشترین انگیزه رو به کسایی میده که می خواهند یک کسب و کار خانگی داشته باشن. با کارمند بودن در یک مجموعه ، شما یک درآمد ثابت دارید و هیچ وقت فرصت رشد کسب نخواهید کرد . اما وقتی که کار در منزل رو برای درآمد زایی انتخاب می کنید ، می تونید تا بی نهایت درآمد زایی کنید .
این دیگه بسته به مهارت شما و بسته به زمانی داره که شما پای کار در منزل می گذارید. بعنوان مثال ، اگه شما برای یک مجموعه صنایع دستی کار می کنید و کارتون تولید سبدهای حصیری است ، بسته به وقتی که پای کار می گذارید ، می تونید از یک سبد تا بی نهایت سبد برای اون مجموعه تولید کنید و درآمدتون رو افزایش بدید. حتی می تونید در کنار اون ، سفارش های دیگهی رو نیز دریافت کنید که به رشد درآمد شما کمک کند.
مدیریت کسب و کار خانگی
از سوی دیگه ، افرادی که به طور مستقل فعالیت می کنند ، نیاز به یک مدیر هم دارند . این طبیعت بازار کار است . مدیران به افرادی با مهارت های مختلف نیاز دارند و افراد با مهارت های مختلف نیز نیاز به همکاری در تیمی دارند که راسش مدیری کار بلد باشد. مدیریت کسب و کار خانگی ، دسته ی دوم از سبک های کسب و کار خانگی است .
در مدیریت کسب و کار خانگی ، شما تولید کننده ، مدیر پروژه و یا صاحب یک مجموعه هستید که به واسطه ی یک همکاری تیمی ، به درآمدزایی می رسید . بگذارید چند مثال در این حوزه براتون بزنیم که می تواند به شما کمک کند که راحت تر این مسئله رو درک کنید و فرق اون رو با کار در منزل متوجه شوید . فرض کنید که شما در منزل دستبند تولید می کنید و قصد دارید که با فروش دستبند ، به درآمد زایی برسید . در اینجا شما مدیر کسب و کار خانگی خودتون هستید .
بخش بندی تولیدی خانگی شما
چرا که به تولید مشغولید و صاحب این تولیدی هم خود شما هستید . حال شما می تونید چندین نیروی کار در منزل در اختیار بگیرید و هر کدام رو مسئول یک بخش از تولیدی خودتون کنید . یکی رو می تونید مدیر تولید محتوای خودتون کنید . یکی دیگه رو می تونید طراح دست بند ها کنید .
یکی دیگه رو می تونید ادمین پیج و یا سایت فروش دستبندتون کنید. این ها دیگه به شما بستگی داره . یا یک مثال دیگه :
فرض کنید که شما نویسنده هستید و قصد دارید که یک تیم تولید محتوا فراهم کنید . شما می تونید بعنوان مدیر این تیم رو راه اندازی کنید و سپس بر اساس نیازهاتون از افرادی که کار در منزل انجام میدهند ، استفاده می کنند .
بعنوان مثال پروژه هایی که مربوط به ترجمه است رو به یک مترجم بسپارید . تولید محتوای ویدیویی رو به یک انیماتور و یا یک تدوین گر بسپارید و به همین شکل مدیریت یک کسب و کار خانگی ، اون هم در حوزه ی تولید محتوا رو به دست بگیرید . یا بگذارید یک مثال دیگه هم بزنیم :
آموزش آنلاین | ایده کسب و کار خانگی
این روزها ، آموزش آنلاین یکی از پر درآمد ترین شیوه های کسب و کار خانگی است . این رو می تونید یک معرفی کسب و کار خانگی هم بدانید . اما طبیعتا هر شخصی ، چه بعنوان مدیر ، چه بعنوان مدرس ، تنها می تواند یک حوزه رو تدریس کند و نیاز به کسایی داره که به صورت کار در منزل تدریس می کنند . اینجاست که شما بعنوان مدرس ، ده ها مدرس دیگه رو نیز دعوت به کار می کنید و با یکدیگه یک مجموعه ی آموزشی آنلاین تاسیس می کنید.
کار تولیدی | فرق با کسب و کار خانگی و مدیریت کسب و کار خانگی
کارهای تولیدی هم درست مثل دیگه کارها ، یک مدیر داره و چند فرد که کار در منزل انجام میدهند. فرض کنید که شما یک تولیدی پوشاک راه اندازی می کنید و مدیریت اون رو برعهده می گیرید.
اینجاست که شما از تمامی کسایی که در حوزه ی خیاطی ، طراحی و دوخت کار می کنند دعوت می کنید و یک تولیدی خانگی رو راه اندازی می کنید . کارهای تولیدی هم به تازگی این امکان رو پیدا کرده اند که به صورت کار در منزل انجام شوند . یعنی شما می تونید در منزل خودتون باشید و سفارش ها رو دریافت کنید و به دوخت مشغول شوید.
شخصیت افراد و مدیریت کسب و کار خانگی
پس همه ی کارهای خانگی ، می تونند هم به صورت کار در منزل انجام شوند و هم بصورت مدیریت کسب و کار خانگی . این دیگه بسته به انتخاب افراد در حوزه ی کاریشان داره . بعضی ها ترجیح میدهند که مدیریت یک کار رو بر عهده بگیرند و یک مجموعه رو اداره کنند و بعضی دیگه روحیه ی کاریشان به مدیریت نمی خورد و ترجیح میدهند که در منزل ، مجری کارهای دیگهان باشن .
در یک برآیند ساده ، درآمد مدیریت کسب و کار خانگی و کار در منزل ، به یکدیگه نزدیک است و بستگی به مشاغل مختلف ، می تواند کمی اختلاف داشته باشد.
خب ، حالا که با تمام دسته بندی کسب و کارهای خانگی هم آشنا شدید ، وقتشه که به معرفی کسب و کارهای خانگی بپردازیم .
از اون جایی که تیم آموزشی ماهان تیموری ، تاکید بسیاری بر روی جزئیات داره و دوست داره که شما مخاطبین ، با تمام جزئیات کسب و کار خانگی آشنا شوید . برای هر بخش از معرفی کسب و کارهای خانگی دسته بندی جدایی تعیین کرده است و به معرفی کسب و کارهای خانگی در اون حوزه پرداخته است.
مزایای کسب و کار خانگی چیست؟
مجله اقتصادی میوز ، در مقاله ای به ده مزیت کسب و کار خانگی اشاره کرده است که بد نیست همه ی ما از اون اطلاعاتی داشته باشیم :
1. برنامه ریزی انعطاف پذیر
بر خلاف کارهای اداری و دفتری ، کسب و کار خانگی برای ما یک برنامه ریزی بسیار انعطاف پذیر رو فراهم می کند . ما می توانیم در طول روز و بر اساس برنامه ای که از قبل تعیین کرده ایم ، به انجام کارهایمان بپردازیم و در کنار انجام کارهایمان به تفریحات دلخواه و یا به کارهای شخصی خودمان نیز بپردازیم. این در حالی است که کارهای دفتری و اداری ، تقریبا دو سوم یک روز ما رو درگیر خود می کنند و فرصت برنامه ریزی رو برای ما محدود می کنند .
2. محیط کاری دلخواه
هر کسی ، بسته به کاری که انجام میده ، یک محیط کاری دلخواه رو متصوره. بعضی ها دوست دارند روی مبل دراز بکشند و کار کنند . بعضی ها دوست دارند در فضایی کار کنند که یک موسیقی آرام پخش شه و بعضی دیگه هم دوست دارند در یک فضای آرام و بدون هیچ سر و صدایی کار خودشان رو انجام دهند و یا به کافه ها بروند و در میان مردم کار کنند . در واقع ، کسب و کار خانگی ، یک مزیت فوق العاده به افراد می ده و اون انتخاب فضای کاری دلخواه است . در حالی که درکارهای اداری و دفتری و حتی کارگاهی ، شخص حق انتخاب فضای کار خودش رو نداره.
3. لباس های راحت
شاید این مسئله خنده دار به نظر برسد ، اما پوشیدن یک لباس رسمی ، اون هم به مدت ده ساعت در یک روز ، برای بعضی ها غیر قابل تحمل است . بعضی مشاغل ، نیاز به یک آزادی جسمی و ذهنی دارند و پوشیدن یک لباس رسمی و همینطور توجه به اینکه مبادا نظم لباس هایشان به هم خورده باشد یا کمی سر و رویشان بهم ریخته باشد ، باعث می شه که استرس زیادی به افراد وارد شه و در بازدهی شان تاثیر بگذارد . این در حالی است که شما با یک کسب و کار خانگی می تونید با هر لباسی که دلتون خواست ، حتی با یک شلوارک سر محل کارتون که خونه ی شماست ، حاضر شوید و کارهاتون رو به آسانی انجام بدید.
4. ارتباطات آسان تر است
در یک محیط کاری که روزانه ده ها کارمند با یکدیگه کار می کنند ، ارتباط با هر بخش بسیار سخت است . چرا که رسیدگی به هر کدام وقت زیادی می خواهد و چه یک مدیر و چه یک کارمند و کارگر ، نمی تواند بسیاری از ارتباطات کاری خودش رو در ساعات کاری برآورده کند . در حالی که در کسب و کار خانگی ، یک پیامک یا یک ایمیل و یا حتی یک چت چند دقیقه ای می تواند تمام نیازهای ارتباطی شما رو حل کند.
5. همیشه در تعطیلات هستید
این یک مورد ، زیاد باب پسند مدیران نیست ، اما باید بگوییم که کسی که یک کسب و کار خانگی داره ، همیشه در تعطیلات است . چرا که به هیچ وجه به فضای کارش وابسته نیست و می تواند همیشه در سفر دور دنیا باشد و کارهاش رو نیز انجام ده. این در حالی است که کار اداری و دفتری ، نیاز به حضور فیزیکی و اون هم سر وقت داره و این باعث می شه که شما تقریبا آزادی عمل خود رو برای رسیدن به آزوهاتون از دست بدید.
6. هیچ مزاحمت کاری ای وجود نداره
این رو همه می دانیم که در یک فضای دفتری و اداری ، هر روز مشکلاتی بوجود می آید و یا بحث ها و چالش هایی ایجاد می شه که در اکثر موارد هم هیچ ربطی به شما نداره و شما مجبورید که همه ی اون ها رو تحمل کنید . این در حالی است که در کسب و کار خانگی ، شما از همه ی این مزاحمت های کاری به دور هستید و می تونید در یک آرامش بی انتها ، به کار خودتون بپردازید .
7. حمل و نقل به صفر می رسد
تقریبا یک تا دو ساعت از زمان روز یک کارگر یا کارمند و حتی یک مدیر ، در مسیر رفت و برگشت هدر می رود. البته اگه این زمان رو ضرب در تمام ترافیک ها ، شلوغی ها ، سر و صدا و مسائل دیگه کنیم ، می بینیم که علاوه بر مسیر کار ، کلی استرس روانی نیز به ما وارد می شه . اما در یک کسب و کار خانگی ، شما هیچ حمل و نقلی ندارید و می تونید به راحتی در خونه ی تون به دور از استرس ها کار کنید و کسب درآمد کنید.
8. در هزینه ها صرفه جویی می شه
اگه هیچ حمل و نقلی نباشد . اگه هیچ هزینه ای برای خورد و خوراک میان وعده ها و خرید لباس های جدید برای سر کار نباشد ، طبیعتا پول بیشتری نیز پس انداز می شه . شما در یک کسب و کار خانگی می تونید 80 درصد هزینه های خودتون رو کم کنید و پول بیشتری رو برای خودتون پس انداز و یا سرمایه گذاری کنید.
9 . زمان بیشتری رو برای بودن در کنار عزیزان تون دارید
یکی از خوبی های غیر قابل اون کار کسب و کار خانگی این است که همیشه کنار خانواده تون هستید . شما می تونید هر روز صبح با همسرتون صبحانه بخورید . به دیدار پدر و مادرتون برید . با دوستونتان بیرون باشید و در عین حال به کارهاتون هم برسید . این در حالی است که در یک کار دفتری و اداری شما باید پس از ده ساعت کار در روز ، به خونه برید و با خستگی تمام ، فقط به تخت خواب فکر کنید.
10 . فرصت رشد نامحدود دارید
نهایت رشد یک کارمند در فضای کار و یا یک کارگر در شرکت ، این است که از پشت یک دستگاه به یک دستگاه دیگه و یا از پشت یک میز به یک میز دیگه برود . اما در کسب و کار خانگی ، شما همیشه رئیس خودتون هستید و می تونید بی نهایت رشد کنید . فرصت رشد بی نهایت چیزی است که کسب و کار خانگی رو بیش از هر مسئله ای برای شما جذاب می کند.
کسب و کار خانگی رو از کجا شروع کنم؟
دسته بندی شیوه های کسب و کار خانگی ، از نگاه استاد ماهان تیموری ، به چهار دسته تقسیم می شه :
- کسب و کارهای اینترنتی
- کسب و کارهای تولیدی
- کسب و کارهای اشتراکی
- کسب و کارهای آموزشی
کسب و کار خانگی اینترنتی ، چقدر سرمایه نیاز داره؟
تقریبا می توان گفت که برای راه اندازی کسب و کارهای خانگی ، اون هم به صورت اینترنتی ، هیچ هزینه ای جز خرید بسته های اینترنت نیاز ندارید . شما با مهارت و رزومه ای که از خودتون دارید ، می تونید به سایت های کاریابی و یا برون سپاری پروژه برید و بسته به مهارتی که دارید با دیگه کارفرماها و مدیران همکاری کنید و کسب درآمد کنید . برای کار در منزل اینترنتی ، شما به سرمایه ای زیر صد هزار تومان نیاز دارید.
کسب و کار تولیدی و خدماتی چیست؟ | ایده ای برای راه اندازی کسب و کارهای خانگی
تولید ، یکی از سرفصل های اصلی در بحث کسب و کار خانگی است . کسب و کار تولیدی ، در ایران سابقه ی طولانی ای داره . ولی چند سالی است که کسب و کار خانگی ، تبدیل به یک موج جدید برای درآمد زایی شده است .
کسب و کار تولیدی ، تعریف ساده ای داره . هر چیزی که در منزل بتوان اون رو تولید کرد و در بازار اون رو عرضه کرد و یا با استفاده از یکی از شیوه های فروش ، اون رو به درآمد تبدیل کرد ، یک کسب و کار تولیدی در خونه است .
کسب و کار تولیدی و خدماتی نیاز به چقدر سرمایه اولیه داره؟
پاسخ به این سوال نیاز به یک بررسی دقیق داره . چرا که کارهای تولیدی ، مدل های متفاوتی دارند و هر کدام طبیعتا سرمایه متفاوتی هم نیاز دارند . بعنوان مثال ، اگه شما بخواهید تولید رب گوجه فرنگی در خونه داشته باشید و یا بخواهید لواشک تولید کنید ، یک مقدار هزینه نیاز دارید و اگه بخواهید شستشو و رفوی فرش رو به عنوان کسب و کار خانگی انتخاب کنید ، طبیعتا یک میزان سرمایه اولیه دیگه نیاز دارید .
راه اندازی کسب و کارهای خانگی در زمینه ی کارهای تولیدی و خدماتی
کارهای تولیدی و خدماتی در ایران ، به شدت طرفدار دارند و این روزها هم در اوج رونق خودشان هستند . اما برای اینکه بهترین کسب وکارها رو به شما معرفی کنیم ، 5 کسب و کار پرطرفدار که هم تقاضای بسیار بالایی دارند و هم درآمد بسیار خوب رو به شما معرفی می کنیم و در کنار اون نیز ایده های دیگه رو هم به شما عرضه می کنیم.
1. تهیه غذا و پخت سبزیجات
اولین شغل پردرآمدی که قصد معرفی اون رو خدمت شما دوستون داریم ، شغل آشپزی در منزل یا همون تهیه غدا و پخت سبزیجات است . این شغل ، یکی از بهترین مشاغل زنان در کسب و کارهای خانگی است.
همه ی ما می دانیم که یکی از مهارت های بسیار پول ساز در دنیا آشپزی و صنعت رستوران داری است . اما سلیقه ی مردم ما همیشه به سمت و سوی غذاهای خانگی بوده است و غذاهایی که طعم خانگی دارند رو بیشتر از غذاهای رستورانی دوست دارند .
برنامه غذایی
از سمت دیگه نیز ، بسیاری از خانم ها ، خانواده ها ، شرکت ها و سایر ارگان ها ، برای برنامه ی غذایی خود نمی تونند وقت بگذارند و این خود ایجاب می کند که یک برنامه غذایی سالم ترتیب بدهند و باز هم بهترین انتخاب برای یک خانواده و یک سازمان این است که از غذاهای خانگی استفاده کند .
چرا که هم قیمت ارزان تری دارند و هم اینکه بسیار سالم هستند . شاید بنیان گذار این سبک از غذاها در ایران برند ” مامان پز ” باشد . این برند از تمامی زنان خونه دار درخواست کرد که روزانه در کنار غذایی که برای فرزندان و خانواده ی خودشان درست می کنند ، چند پرس اضافه تر هم برای شرکت های مختلف درست کنند .
تهیه غذای خانگی | ایده راه اندازی کسب و کار خانگی
و از همون روزهای نخست اون قدر این کسب و کار مورد توجه قرار گرفت که امروزه بیش از صد تهیه ی غذای خانگی و هر کدام با برندهای مختلف در شهرهای مختلف ایجاد شده است ، اما هنوز در برابر جمعیت ایران ، این شغل جای رشد بسیاری داره .
مطمئن باشید که اگه در آشپزی مهارت بسیاری دارید ، این شغل می تواند شما رو تبدیل به یک سرمایه دار خود ساخته کند.
میزان درآمد این شغل
اگه در نظر بگیریم که شما روزی 100 پرس غذا بپزید و هر پرس غذا میانگین سی هزار تومان باشد . شما روزانه به درآمد سه میلیون می رسید که بیش از 80 درصد اون سود خالص شما خواهد بود . با این اوصاف شما در ماه می تونید با تهیه تنها 100 پرس غذا در روز ، به درآمد بالغ بر پانزده میلیون برسید.
البته اگه شما بتونید با یکی از شرکت ها یا با چند سازمان قرارداد کاری هم امضا کنید ، می تونید تا روزانه 500 پرس غذا تولید کنید و چند نیرو هم کنار دست خودتون بگذارید و درآمد بالای صد میلیون در ماه داشته باشید .
همین حالا ، آشپزخونه های کوچکی وجود دارند که توسط سه یا چهار خانم خونه دار ارائه می شوند و روزانه بیش از سه هزار پرس غذا به دست مردم می رسانند. یعنی درآمدی معادل چهل و پنج میلیون تومان در روز و بیش از یک میلیارد و سیصد میلیون در ماه . به خودتون ایمان داشته باشید.
از هر مهارتی می توان ثروت ساخت . در باب سرمایه اولیه نیز باید بگوییم که می شه با ده تا پانزده میلیون آشپزخونه ای رو افتتاح کرد که توانایی تولید هزار پرس رو در روز داشته باشد.
2. ساخت جواهرات و صنایع دستی
اگه تنها کلمه ی جواهرات و صنایع دستی رو در اینترنت سرچ کنید و یا سری به صفحات شبکه های مجازی بزنید ، می بینید که یکی از پر تقاضا ترین کسب و کار های خانگی ، شغل های مربوط به صنایع دستی هستند . ایرانی ها مردم هنر پسندی هستند . صنایع دستی همیشه زینت دهنده ی خونه هایشان بوده و جواهرات هم که علاقمندی همه ی خانم هاست .
اما سوالی که پیش می آید این است که با وجود برند های معتبر صنایع دستی و جواهر سازی های مطرح ، آیا کسی کار کسایی که در خونه مشغول به درست کردن جواهرات و صنایع دستی هستند رو می خرد؟ پاسخ واضح است . صد در صد . چرا ؟
به دو دلیل اساسی:
دلیل اول
قیمت تمام شده ی ساخت صنایع دستی و جواهرات در منزل ، به شدت پایین تر از بازار است و این باعث می شه که قیمت محصول تولید شده در کسب و کار خانگی به شدت کاهش پیدا کند و این باعث می شه که مردم اقبال بیشتری به محصولات تولید شده در کسب و کار خانگی داشته باشن .
دلیل دوم
این که می تواند بسیار مورد اقبال مردم باشد ، طرح ها و خلاقیت هایی است که یک طراح خانگی می تواند روی جواهرات داشته باشد .
اکثر برندهای مطرح دنیا به این دلیل که ساز و کار سختی برای تولید محصولات جدید و یا طرح های جدید دارند ، این فرصت برای شاغلین در منزل رو ایجاد کرده است که با تکیه بر توانایی های درونی خودشان ، به سراغ طرح های جدید بروند و در این حوزه بسیار موفق باشن.
3. خدمات تعمیر وسایل الکتریکی
وسایل الکتریکی تمام زندگی ما رو احاطه کرده اند . در هر خونه ای برید ، بیش از نیمی از وسایل منزل ، همه وسایل الکتریکی هستند. از این رو امکان خراب شدن هر کدام از وسایل هم وجود داره .
از سمت دیگه هم ، مشکلات اقتصادی باعث شده است که مردم کمتر به سمت خرید وسایل جدید بروند و تا جای ممکن به تعمیر وسایل منزل روی می آورند . پس تعمیر وسایل الکتریکی ، می تواند یکی از کارهایی باشد که به شدت برای شما درآمد زایی کند .
این کار نیز برای شروع نیاز به سرمایه ی اولیه نداره و شاید تنها سرمایه اولیه ی مورد نیاز اون خرید یک جعبه ابزار کامل باشد.
4. خیاطی و طراحی لباس
پوشاک و خوراک ، دو اصل از نیازهای مردم هستند که هیچ گاه بازارشان کساد نمی شه و همیشه تقاضای بسیار بالا دارند . در باب خوراک صحبت کردیم و گفتیم که تاسیس یک تهیه غذای خانگی ، می تواند به کل زندگی شما رو متحول کند ، اما برویم سراغ پوشاک .
تولید پوشاک هم در یک کسب و کار خانگی ، یکی از راه هایی است که باز هم یک درآمد بسیار خوب رو می تواند نصیب شما کند . این روزها دستگاه های متنوعی در زمینه ی کسب و کارهای خانگی تولید شده است .
بعنوان مثال دستگاه تولید جوراب ، دستگاه تولید دستکش و … ، از نمونه های این دستگاه هستند.
انتخاب های گسترده در صنعت پوشاک برای راه اندازی کسب و کار های خانگی
در حوزه ی پوشاک انتخاب ها بسیار گسترده است . شما می تونید یک خیاط باشید . شما می تونید یک طراح باشید . می تونید بخشی از پارکینگ منزل تون رو به دستگاه های تولید جوراب اختصاص بدید ودر کنار اون نیز به خیاطی مشغول شوید . پس وسعت کاری این حوزه بسیار گسترده است . برای کار پوشاک ، بسته به نوع کاری که انجام می شه ، سرمایه اولیه های متفاوتی می توان تعیین کرد .
اما در یک نگاه کلی باید گفت که می توان با 5 تا 10 میلیون ، یک کسب و کار با درآمد ماهیانه 4 تا 8 میلیون رو راه اندازی کرد و از سمت دیگه اگه بخواهید کمی کارتون رو وسعت ببدید ، می تونید با سرمایه های 50 تا 100 میلیونی ، درآمدی تا ماهی 60 میلیون هم بدست بیاورید .
هستند خانم ها و آقایانی که با یک یا دو نیرو که هر کدام هم بصورت کار در منزل کار می کنند ، ماهیانه به درآمدی بالغ بر 40 تا 60 میلیون رسیده اند.
5. پرورش گل و گیاه و حیوانات برای راه اندازی کسب و کار خانگی
پرورش گل و گیاه و حیوانات ، یکی از اون کسب و کارهایی است که عزیزان ساکن روستا ، می تونند به بهترین شکل ممکن اون رو به ثمر برسانند . بسیاری از افراد به ما پیام داده بودند که ما در روستا زندگی می کنیم و بسیاری از امکانات شهر رو نداریم .
آیا ما هم می توانیم یک کسب و کار خانگی پردر آمد داشته باشیم ؟ جواب ما به شما عزیزان ساکن در روستا این است که : ” بله ، صد در صد می تونید داشته باشید. ” .
چرا که بسیاری از بسترهای تولید در روستا موجود است و شما می تونید با هزینه های کمتری درآمد بیشتری کسب کنید .
پرورش گل و گیاه در روستا
بعنوان مثال : ” پرورش گل و گیاه در روستا ، فضای بهتری برای راه اندازی یک کسب و کار داره . و یا حتی پرورش حیواناتی مثل بلدرچین و شترمرغ در روستا ، بسیار پر بازده تر از پرورش در شهر است . ” . پس اگه شما هم به این دو حوزه علاقه دارید می تونید در هر جایی که هستید اقدام به یک کار تولیدی و پرورشی کنید .
اگه در روستا ساکن هستید ، حتما گوشه ای از باغ منزلتون رو به پرورش گل و گیاه و گوشه ای دیگه رو به پرورش حیوانات اختصاص بدید و مطمئن باشید که درآمدی بین سه میلیون تومان تا هفت میلیون تومان در ماه رو در یک مقیاس پرورش خانگی ، می تونید کسب کنید و هر میزان که کارتون رو گسترده تر کنید ، طبیعتا این درآمد نیز بیشتر می شه .
برای کسایی هم که در شهر زندگی می کنند ، باید بگوییم که بالکن ها ، تراس ها ، انباری ها و حتی سقف خونه ها ، فضای خوبی برای پرورش گل و گیاه و حتی حیوانات دارند .البته در این مورد پرورش گل و گیاه بهتر است ، چرا که پرورش حیوانات ممکن است که برای همسایگان آزاری ایجاد کند.
اما خیلی راحت بدون هیچ سرمایه اولیه ای و حتی بدون هیچ آموزش پیشرفته ای می توان کار پرورش گل و گیاه رو در منزل انجام داد و درآمد خوبی کسب کرد.
اما این ها تنها شغل هایی نیستند که شما می تونید در حوزه ی خدمات و تولید در کسب و کار خانگی انجام بدید.
بی شمار شغل وجود داره که کافیست اراده کنید و از طریق اون ها به درآمد برسید.
شما می تونید به کارهای زیر هم فکر کنید:
برخی دیگر از ایده های جذاب و کاربردی برای راه اندازی کسب و کار خانگی
- مونتاژ اسباب بازی و لوازم پرورش فکری کودکان
- مکرومه بافیکو
- بلن دوزی
- عروسک سازی
- ساخت جعبههای فانتزی
- طناب بافی
- گلسازی
- ساخت میوههای خمیر چینی
- مهر سازی
- قاب سازی
- توپ دوزی پارچه ایتوپ دوزی چرمی
و یا حتی : - تولید کننده گیاهان دارویی
- تولیدکننده محصولات زراعی، گیاهان زینتی، قارچ، نهال و… در گلخونه های کوچک خانگی
- تولیدکننده سیر در منزل
- پرورش دهنده گل محمدی
- تولیدکننده بذر پیـازتولیدکننده زعفـران
- شستشوی فرش خدمات نظافت پرستاری از کهنسالان
با این حال ، دوست عزیز ، اگه شما هم این مقاله رو می خوانید و ایده ای برای کسب و کار خانگی در زمینه ی تولید و همچنین خدمات خانگی دارید ، با ما به اشتراک بگذارید و به خانواده آموزشی ماهان تیموری کمک کنید.
کسب و کار اشتراکی چیست؟ | کسب و کار خانگی نوین
یکی دیگه از راه های کسب درآمد از کسب و کار خانگی ، کسب و کار اشتراکی است . در واقع شما در این سبک از کسب و کار خانگی ، نیاز به مهارت خاصی ندارید و تنها یک بازاریاب هستید. یک بازاریاب که واسطه ای بین مشتری و فروشنده اصلی می باشد.
این کار اون چنان که باید و شاید در ایران جا نیفتاده است ، اما کسایی وجود دارند که روزانه تا میلیون ها تومان از طریق کسب وکارهای اشتراکی و واسطه گری ، درآمد های بسیاری ، اون هم از طریق کار در منزل به دست می آورند.
ما در ادامه سه راه پردرآمد کسب و کار اشتراکی رو به شما می آموزیم و امیدواریم که بتونید از اون ها به عالی ترین شکل ممکن برای تولید ثروت استفاده کنید.
1. بازاریابی فروش
بسیاری از برند های بزرگ نظیر ال جی ، سامسونگ ، دیجی کالا ، علی بابا و … ، امکاناتی رو برای افراد فراهم کرده اند که می تونند بصورت اینترنتی و حتی تلفنی ، بازاریابی فروش واسطه ای رو برای این برند ها انجام دهند و از هر فروش ، درصد بگیرند.
بعنوان مثال ، شما می تونید با استفاده از یک کد معرف در برند دیجی کالا ، دوستون و آشنایان تون رو با محصولات دیجی کالا آشنا کنید و در ازای هر خریدی که اون ها از این سایت و از طریق کد معرف و یا لینک واسطه گری شما انجام میدهند ، شما صاحب درآمد می شوید و درصد می گیرید .
یا بسیاری از شرکت هایی که تور های مسافرتی ارائه می دهند ، کد معرف برای شما تعیین می کنند و شما می تونید خودتون یک تور لیدر مجازی باشید و با کمک اون شرکت مسافرتی ، تور برگزار کنید و بدون هیچ مسئولیتی ، تنها درصد فروش خودتون رو دریافت کنید.
شخصیت مناسب این کار
این کار ، نیاز به روحیه ی تیمی و اعتماد به نفس در مذاکرات بسیار بالا داره . اگه در خودتون می بینید که چنین کسب و کاری رو راه اندازی کنید ، می تونید از همین امروز شروع کنید و به درآمد روزانه یک میلیون تومان هم دست پیدا کنید .
ما طی صحبتی که با چند تن از این واسطه های فروش داشتیم ، وضعیت این کار رو بسیار مطلوب دانستند و حتی به این مورد اشاره کردند که کسایی که تازه به این کار وارد شده اند.
و جامعه آماری کمی هم در اطراف خود دارند نیز درآمد های روزانه تا 50 هزار تومان رو دارند. و حتی در بسیاری از موارد در ایام عید و تعطیلات تابستون می توان به درآمدی روزانه معادل سه میلیون تومان هم رسید .
2. خرید و فروش وسایل دست دوم
شاید براتون عجیب باشد ، اما یکی از کارهایی که این روزها به شدت روی بورس است ، سمساری خانگی می باشد.
شما می تونید از طریق اینترنت و یا از طریق صحبت با یک سری از شرکت هایی که ضایعات خریداری می کنند و وسایل دست دوم رو جمع آوری می کنند ، به درآمد برسید، بدون اینکه حتی یک گرم کالا جابجا کنید.
ارتباط با شرکت های معتبر
بسیاری از شرکت ها نظیر شرکت اسنوا و یا نوکیا ، در ازای هر وسیله ی دست دومی که دریافت می کنند ، بن های خرید کالا به مخاطبانشان می دهند و حالا فکر کنید که اگه بستری در فضای مجازی فراهم کنید و در جشنواره های مختلف این شرکت ها ، شرکت کنید ، چه میزان درآمدی می تونید کسب کنید.
یکی از اعضای تیم آموزشی ماهان تیموری که از نخستین شرکت کنندگان دوره های هوش مالی بوده است ، در گفتگویی با ما به این نکته اشاره کرده است که : ” من طبق ارتباطاتی که با بسیاری از بازاری ها داشتم ، اجناس دست دوم ، مثل یخچال و فریزر ، ترازو ، فرش و کالاهای دیگهشان رو در سایت هایی مانند دیوار قرار میدادم و مسئول فروش اون وسایل می شدم .
ابتدا فکر می کردم که هیچ آینده ای نداره ، اما وقتی که در هفته ی اول ، توانستم یک میلیون در آمد کسب کنم ، به این نتیجه رسیدم که آینده ی خوبی در انتظار این شغل است . بعدها ، توانستم با چند سمسار هم قرارداد ببندم.و کار به جایی رسید که تقریبا روزانه بیش از سی معامله خرید و فروش کالای دست دوم انجام میدادم .
این روزها ، حتی بعضی از کالاها رو خودم خریداری می کنم و از این دست به اون دست می فروشم و سود اون رو دریافت می کنم . ” . پس اگه احساس می کنید که توانایی کار در بازار خرید و فروش اجناس دست دوم رو دارید ، می تونید با یک تلفن ، روزانه درآمد میلیونی داشته باشید.
3. ایجاد فروشگاه های اشتراکی
در بازار کسب و کار خانگی ، همیشه نیاز به تولید کردن نیست ، همیشه داشتن مهارت شرط اصلی کار نیست ، اون چیزی که در کسب و کار خانگی ، شما رو از باقی مردم جلو می اندازد ، توانایی شما در ایده پردازی است .
یکی از ایده هایی که چند سالی است در بازار کسب و کار خانگی به شدت بالا گرفته است ، ایجاد بستری اینترنتی ، برای فروش اشتراکی است. شاید برای شما هم عجیب باشد ، اما امروزه فروشگاه هایی در سطح اینترنت وجود دارند که حتی مالک یک جنس هم نیستند و تنها سایتی هستند.
سایت های فروشگاهی اشتراکی
این دسته از فروشگاه ها این امکان رو به فروشگاه های دیگه می ده که محصولات شان رو اون جا تبلیغ کنند و به فروش برسانند و درصدی هم به صاحب سایت بدهند. نمونه ی موفق یک سایت فروشگاهی اشتراکی رو می توان در سایت ” ترب ” مشاهده کرد .
جایی که بیش از ده ها هزار محصول از هزاران فروشنده در اون جا قرار داره و این میان ترب فقط یک فروشگاه اشتراکی برای فروش محصولاتشان است . یک حساب سرانگشتی ، به شما می گوید که چه درآمد بی نظیری رو می توان از این طریق کسب کرد.
کسب و کار آموزشی چیست؟
“علم و دانش ، همیشه پولساز است .” این یکی از جملات طلایی استاد ماهان تیموری در حوزه ی کسب و کار است . هر کسی که دانشی داشته باشد ، می تواند اون دانش رو عرضه کند و از طریق اون به درآمد برسد . فرقی نمی کند که در چه حوزه ای متخصص هستید ، شما می تونید تخصص خودتون رو به اشتراک بگذارید و از اون کسب درآمد کنید .
خوبی کسب و کارهای آموزشی این است که هم می تواند بصورت آنلاین برای شما کسب درآمد کند و هم می تواند بصورت حضوری و کار در منزل براتون درآمد های عالی به همراه داشته باشد .
این مطلب برای تو سودمنده، حتما بخونش:
هوش مالی چیست ؟ | قسمت پنجم
در ادامه ما به 5 آموزش برتر که در بازار ایران بسیار متقاضی دارند و فضای کاری خوبی رو فراهم کرده اند ، اشاره می کنیم :
1. تدریس زبان انگلیسی | یک ایده جذاب کسب و کار خانگی
هر ساله به تعداد انسان هایی که قصد مهاجرت و یا تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور رو دارند اضافه می شوند . هر ساله عده ی زیادی برای کسب روزمه بهتر ، دنبال یادگیری زبان انگلیسی و گرفتن مدرک آیلتس و تافل هستند . هر ساله ، افراد زیادی هستند که قصد مسافرت به کشورهای خارجی رو دارند و یادگیری زبان برایشان یک اولویت است.
و می توانیم این بار بگوییم هر روزه ، مدیران بسیاری هستند که علی رغم کمبود وقت ، باید زبان انگلیسی یاد بگیرند تا جایگاه کاریشان بهتر شه . از این رو تدریس زبان انگلیسی و یا زبان های دیگه می تواند به شدت برای شما درآمد زایی کند.
چطور با آموزشگاه های زبان دیگر رقابت کنیم ؟
شاید فکر کنید که آموزشگاه های زبان زیادی وجود دارند که می تونند رقیب شما باشن . اما باید گفت که بسیاری از کسایی که خواهان یادگیری زبان هستند ، کسایی هستند که وقت کافی برای حضور در کلاس های آموزشگاهی رو ندارند و شما می تونید با برگزاری کلاس های آنلاین و یا خصوصی درآمد خوبی از این راه کسب کنید.
درآمد هر جلسه تدریس خصوصی زبان انگلیسی بین صد هزار تومان تا سیصد هزار تومان است. اگه شما روزی تنها سه کلاس و هر کلاس به مدت یک ساعت و نیم برگزار کنید ، روزانه درآمدی بین سیصد هزار تومان تا نهصد هزار تومان رو کسب می کنید.
2. تدریس موسیقی
یادگیری یک هنر ، یکی از الزامات زندگی هر انسان است. همه ی انسان ها هم کم و بیش به یکی از سبک های موسیقی علاقه دارند و به فراخور علاقه ی شان طبیعتا دوست دارند که سازی هم یاد بگیرند و برای خودشان یک تفریح و یا حتی یک کسب و کار موسیقایی داشته باشن.
یکی از مدل های کسب و کار خانگی نیز تدریس موسیقی است. بسیاری از افراد ، نمی تونند به دلیل مشغله ی زیاد به کلاس های آموزشگاهی بروند. از طرفی نیز هزینه ی بالای ترم های یادگیری موسیقی در آموزشگاه ها ، امکان یادگیری موسیقی رو از خیلی ها منع کرده است.
با این حساب ، بهترین راه آموزش آنلاین و یا آموزش خصوصی موسیقی به افرادی است که علاقه مند هستند. تدریس موسیقی می تواند درآمدی حدود سه تا هفت میلیون در یک ماه رو برای یک مدرس موسیقی در بر داشته باشد.
3. تدریس طراحی سایت و اپلیکیشن
یکی از شغل های پر درآمدی که در بخش کار در منزل اینترنتی برای شما دوستون گفتیم ، بحث طراحی سایت بود . اما یکی دیگه از شغل هایی که می تواند در آمد زایی بسیار داشته باشد ، تدریس طراحی سایت و اپلیکیشن است.
این روزها ، هر برندی نیاز به یک سایت عالی و یک اپلیکیشن کارآمد داره که هر دوی این ها نیاز به یک طراحی اساسی دارند . از این رو علاقمندان زیادی هستند که مشتاق یادگیری طراحی سایت می باشن و وجود استادی که بتواند با بهترین قیمت طراحی سایت رو به علاقمندان آموزش بده ، بسیار ایده ی خوبی برای یک کسب و کار می باشد.
درآمد تدریس طراحی سایت و اپلیکیشن ، در هر ماه به چیزی حدود دو میلیون تا ده میلیون می رسد. البته با تجربه ی بیشتر و در کنار تدریس ، قبول کردن پروژه های مختلف ، این درآمد می تواند به مرز سی میلیون هم در یک ماه برسد.
4. تدریس کنکور
کنکور ، دروازه ی ورود به دانشگاه در ایران است و هیچ خانواده ای در ایران نیست که مشتاق تحصیل فرزندش در یکی از دانشگاه های برتر ایران نباشد . از این رو تدریس کنکور ، می تواند یک کار پردرآمد و در عین حال همیشگی باشد .
چون که کنکور در همه شرایط متقاضی خاص خودش رو داره و هر ساله نیز برگزار می شه و اگه شما بتونید با متد جدیدی تدریس کنکور در رشته های مختلف رو انجام بدید ، می تونید یک منبع درآمد همیشگی و ماندگار رو برای خودتون ایجاد کنید .
کار تدریس کنکور با نوجوانان و جوانانی که قصد دارند به دانشگاه ورود کنند ، یک کار بسیار مفرح و لذت بخش است . چرا که نتیجه ی قبولی در دانشگاه ها می تواند بسیار روی روحیه ی کاری شما و صد البته درآمد شما تاثیر بگذارد. درآمد یک مدرس کنکور ، برای هر سال کاری ، چیزی بالغ بر 100 میلیون می باشد.
5. تدریس بورس | یکی از بهترین ایده های کسب و کارهای خانگی
این رو همه می دانند که بهترین منبع سرمایه گذاری در ایران ، بورس است . در سال 99 ، ما بیش از 4 میلیون کد بورسی داشته ایم که تازه به بورس ورود کرده اند و طبیعتا نیاز به آموزش های بورسی دارند . اگه شما یک تحلیلگر هستید و می تونید بورس رو آموزش بدید ، یکی از بهترین منابع درآمد در ایران رو دارا خواهید بود . آموزش بورس ، در همه حال ، یکی از شغل های جذاب و پردرآمد است و در سال 99 هم می تواند یک شغل شگفت انگیز برای کسب درآمد باشد.
مزایای تدریس بورس
یکی از مزیت های تدریس بورس این است که بر خلاف دیگه آموزش ها ، نظیر آموزش موسیقی یا نقاشی ، نیاز به کلاس حضوری نداره و می توان همه چیز رو بصورت آنلاین یا پکیج های ویدیویی ارائه کرد . اگه در این کار تجربه ندارید و دوست دارید که یکی از مدرسین بازار سرمایه و بورس باشید ، می تونید از طریق مجموعه هوش بورسی استاد ماهان تیموری ، ابتدا آموزش های لازم رو دریافت کنید و سپس یکی از تحلیلگران و مدرسین بازار سرمایه و بورس باشید.
درآمد مدرس بورس
درآمد یک مدرس بورس در هر ماه ، حداقل بالغ بر ده میلیون تومان می باشد. ما در اینجا تمام شیوه ها و دسته بندی های کسب و کار خانگی رو تا حد امکان براتون معرفی کردیم.
اما حقیقت این است که دسته بندی کسب و کار خانگی ، بسیار گسترده از مشاغلی است که ما به شما معرفی کردیم . بر اساس آماری که وزارت کار ، تعاون و رفاه اجتماعی داده است ، بیش از 340 شغل خانگی وجود داره که مردم ما می تونند در اون ها فعالیت کنند و بازدهی زود هنگام با سرمایه های کم و درآمد زیاد رو داشته باشن.
در ادامه شما می تونید بیش از سیصد ایده برای راه اندازی یک کسب و کار خانگی در ایران رو از تیم آموزشی ماهان تیموری دریافت کنید.
ایده های کسب و کار خانگی در حوزه صنایع دستی
- ابریشم بافی
- احرامی بافی
- برک بافی
- فرت بافی
- شعر بافی
- ترمه بافی
- شمد بافی
- جاجیم بافی ( ساچیم بافی )
- موج بافی (ماشته بافی )
- چادر شب بافی
- دارایی بافی (ایکات )
- زری بافی
- سجاده بافی
- سیاه چادر بافی
- عبا بافی
- گلیچ بافی
- مخمل بافی
- شال بافی
- و …
نتیجه گیری | بهترین کسب و کارهای خانگی
برای رسیدن به ثروت و یک کسب و کار ثروت ساز ، به تعداد انسان های روی کره ی زمین راه وجود داره ، تنها چیزی که باید به اون توجه کنید ، این است که قالب های سنتی رو بشکنید و در مسیر آموزش های نوین قرار بگیرید .
فرقی نمی کند که چند سال سن دارید و یا در کجای مسیر هستید ، مهم این است که از امروز تصمیم به تغییر بگیرید . در هر دقیقه ، یک میلیونر به جمع بزرگان بازار کار در جهان اضافه می شه ، پس امروز تصمیم بگیرید ، تا در آینده ای نزدیک یکی از آن دقیقه های طلایی رو از آن خودتون کنید.
اما اگه احساس می کنید که برای رسیدن به یک کسب و کار ثروت ساز نیاز به یک مشاوره درست دارید و نیاز دارید که ابتدا آموزش ببینید ، از بسته ی هوش مالی غافل نشوید .
یک سرمایه گذاری مطمئن برای یک درآمد مادام العمر ، می تواند زندگی شما رو متحول کند .
شما هر آن چه که از کسب و کار بخواهید و هر آن چه که از یک نشانه برای رسیدن به ثروت از طریق کار کردن نیاز داشته باشید رو می تونید در تیم آموزشی ماهان تیموری یافت کنید .
کافیست اراده کنید و روی نیروی مستقل و اراده ی منحصر بفردتون سرمایه گذاری کنید.